11 Comments

 1. Numai faptul ca ala a zis “Domnule, veniți încoace sau nu veniți? Sau o omor acuma?” si “Foarte bine, domnule! Gata! Acuma fac o crimă” ar fi trebuit sa le dea de gandit amatorilor de politisti. Cu atat mai mult cu cat aia de la 112 se presupune ca sunt specializati in analizarea unui apel telefonic (voce, amenintari etc.).
  Foarte multi ii injura pe politistii americani, insa daca acest apel ar fi fost la 911, politistii erau deja la usa apelantului fara prea multe insistente. Si ar fi raspuns la apel inca din timpul convorbirii.

 2. cea mai buna interactiune cu un bugetar roman este sa nu ai niciuna!
  viata poate fi frumoasa atat timp cat nu esti nevoit sa interactionezi cu vreo institutie publica.

 3. Statea nenea de la 112 si se scobea agale in nas. La un moment dat, probabil din cauza cafelutei baute dupa un iaurt cu fructe si doua tigari, il pocneste o cacare exploziva, ce voia sa iasa din el, ca un balaur prins intr-o pestera prea mica. Fix cand era la capatul puterilor si isi pregatise o bucata zdravana de hartie igienica, suna telefonul:
  – Nu mai pot… o omor… nenorocita!!!
  – Aaaahhh.. (tocmai acum te-ai gandit sa suni…)
  – O OMOR!!!
  – Aaaaah…iese.. fmm…
  – O OMOR!!!… Alo! Alo!…
  – …
  – Alo!… Mai e cineva?…Alo!
  – ….

 4. Un prieten îmi spune că soră-sa lucrează ca dispecer de salvare și primește apelurile pentru salvare de la 112. Femeia e o moldoveancă din aia zdravănă, de-si bate bărbatul dacă mișcă în front. Cică are deja expertiză în a decide unde trimite salvarea, care are șanse de scăpare, care nu merită cheltuială. Da, dispecerul stabilește unde trimite salvarea daca are două-trei apeluri simultane, că salvări sunt puține și trimite unde consideră că merită. Gen accident cu copil, da, nea Lăzărescu de 75 de ani cu indigestie sau rău la lingurică – sau Vasile bețivul comunei, pas, cînd termina salvarea cu copilul ăla, dacă mai e în viață. Cinic, dar eficient, și nu i-a impus nimeni acest comportament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *