Musai cu paine facuta-n țest de nea_zapada, abia ala e Paradisu’.
In test de Nea Zapada? ‘r-ai de testos sa fii…
E atzos nea si nici nu prea are gust…
Ce facéééééé?
Tagliattele de porc, preferatele mele!
Ficatei de pui, prajiti bine, apoi infofoliți in 2 fasii subtiri de bacon si dati la cuptor cat sa se croncanteasca oleaca baconu. C-o garnitura de cartofi prajiti traditional, cu branza rasa peste. Si-un demisec langa. Sau bere rece, dupa preferinta.
Pfff, n-am mai făcut o budincă de gris de un cincinal. Să verific dacă am gris și dulceață de vișine și să iau lapte. Cred că pot face efortul ăsta în weekend.
Imi plac mai prajite, crocante.
sunt extrem de subtiri subtiri, nu merg facute crocante decat daca le arzi
@Ciocanul: Vorbesti discutii, broccoli asa e bun, exact cum l-a preparat Senioru’.
mergea putin mai uscat, totusi, dar mi-era foame, eu cand vad legume, o iau razna
Tocmai ca astea nu se prajesc, se fac la cuptor
fii men serios, trebuie sa se lipeasca putin de inoxul traditional, sa simti gustul ala
Nu neaparat ceva sa placa la toata lumea, dar ceva pe nivelul meu de cultura: https://www.youtube.com/watch?v=a97npWEdj-o
Musai cu paine facuta-n țest de nea_zapada, abia ala e Paradisu’.
In test de Nea Zapada? ‘r-ai de testos sa fii…
E atzos nea si nici nu prea are gust…
Ce facéééééé?
Tagliattele de porc, preferatele mele!
Ficatei de pui, prajiti bine, apoi infofoliți in 2 fasii subtiri de bacon si dati la cuptor cat sa se croncanteasca oleaca baconu. C-o garnitura de cartofi prajiti traditional, cu branza rasa peste. Si-un demisec langa. Sau bere rece, dupa preferinta.
Pfff, n-am mai făcut o budincă de gris de un cincinal. Să verific dacă am gris și dulceață de vișine și să iau lapte. Cred că pot face efortul ăsta în weekend.