19 Comments

 1. Să zicem și mersi că nu a urinat pe victime. Sau îi era rușine că era lume pe acolo, ori era prea frig afară… Jigodia, repede cu telefon la șefi pentru aranjamente, era singur ”la datorie” cînd în misiune sint mereu 2.

 2. Îmi este o scârbă de cum conduc mizerabilii ăștia prin oraș făcând abuz de girofar și de mașina inscriptionată încât nu ma mira ce s-a întâmplat. Locul unde mai dau cu sapa se afla fix lângă Udriste, ăia de la rutieră schimbă turele în jur de ora 15:00 la prânz. De fiecare dată când ma indrept spre Udriste în jurul orei 15:00 ma depășește vreo mașina de politie cu girofarul aprins, inghesuind la toate semafoarele câte trei benzi pe doua, urlând din mașini sa se dea toți la o parte, toti fac pe dracu în patru sa se strângă unii în alții ca au polițiștii mare misiune, iar 10 minute mai târziu când parchez ii vad cum se dau jos din mașina care gonea mai devreme zburând pe roșu și urcă în mașinile personale schimbandu-se în civil. Toată goana periculoasă și toată forțarea și împinsul celorlalte mașini sa treacă pe rosu la semafor ca vezi doamne au urgenta e fix ca să își predea turele. Mi-e scârbă de ei de mor pentru fazele astea, sunt periculoși și agresivi în trafic pentru nimic, când ii chemi ca ai pățit ceva sau ca ti-a blocat unu toată parcarea subterana vin peste 2 ore.

 3. Si mai zici ca de ce-am plecat?
  Pai, frăție, io p’asta mi-l făceam “preten”, îl îmbătam bine odată, când puteam dovedi ca nici n-am fost de fața și p’ormă îl duceam ‘colo, mai sus de Siriu, într-un beci necunoscut (salut Vali!) și-l băgam doar pana la glezne în butoiu’ cu sulfuric. Filmam tot, puneam pe tor (dupa un vm conectat la wifi din parcarea unui kfc – ca nu lăsam urme, da?) și pun pariu tot profitu’ meu pe un an, ca a doua oara orice milițică s-ar fi gândit de doua ori înainte sa facă mizerii d’astea.

  Faza cea mai nașpa e ca as fi făcut asta personal (deși probabil ca as fi avut pe cine trimite) doar ca sa simt ca a meritat!

 4. Primul impuls al lor -sa musamalizeze, sa-l ascunda, sa-i schimbe hainele, sa-l bage dupa tomberon. Va urma un proces lung, chinuitor si traumatizant pentru bietii parinti. Sistemul il va proteja pe militzian, in cel mai rau caz va primi o pedeapsa cu suspendare. Vor spune ca era in misiune, ca asa sunt ei, si cand se pisa sunt in misiune. Ei sunt intr-o casta, se protejeaza si se acopera. Ii stiti pe aia cu insignele de IPA in geam si la numerele de inmatriculare? De ce credeti ca le pun acolo?…
  Judecatorii, in marea lor majoritate, le dau castig de cauza militienilor, fiind prelucrati in secret in sensul asta. Totusi, cateodata viata ma mai surprinde cand dau de niste judecatori care NU pun botul si le dau cu flit… http://portal.just.ro/95/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=31800000000295142&id_inst=95

 5. Trista intamplare. Probabil bombardierul politist va scapa pentru ca era “in misiune”. Sunt curios in lege si statul politistului ce inseamna “in misiune”, daca orice face in timpul serviciului inseamna ca e in misiune.
  Am vazut acum filmarea. Din ce vad, fetitele se tin de mana si trec pe trecerea de pietoni. Pare ca merg normal la inceput dar imediat cand vad masina de politie pare ca incep sa alerge. Idiotul politist nu pare ca pune frana deloc. Infiorator accident…..copiii trebuie invatati ca niciodata nu trebuie alergat cand treci strada, fie si pe trecere. Se intampla o nenorocire si un ghinion d asta de fix politia da peste tine….cu siguranata cea mai mare tragedie pe lume e sa ti moara un copil

 6. Eu sper sa nu scape,as vrea sa vad un militian condamnat dar sa nu fie o pedeapsa la misto cum dau de obicei.Se pare ca nu era in misiune,nu avea semnalele acustice pornite si avea ceva viteza,asa scria intr-o stire citita mai devreme.

 7. Genu de băiețaș. A prestat prin Anglea o peroadă apoi c-o pila mica s-a bagat la meliție. Interesant e parcursu lui profesional, ca sa zic asa. Cum a ajuns el melițian. Daca se urmareste firu asta, o sa fie interesant. D-aia s-a incercat musamalizarea rapida. Sa nu se ajunga la sapaturi mai adanci. D-acolo li se trage frica. Nu de la accident. Aici il scot rapid: ca nu era trasata trecerea, ca venea autobuzu si n-a vazut, ca girofaru era defect si a pornit singur, ca de fapt nu avea 100 la ora ci doar 30, ca era afectat ca-i murise pisica cu 3 zile inainte etc. Ba nu m-ar mira sa le scoata vinovate pe fete, ca alergau pe trecere.
  Sint atatea antecedente in spete similare, incat n-ai cum sa mai speri la dreptate din partea autoritatilor.

Leave a Reply