9 Comments

  1. Ce uameni pricinosi…Ce la americani nu vine nenea cu laptele la usa, asa vine si aici nenea cu laptele la poarta, doar ca in loc de lapte da motorina, mare diferenta….Ni la doamna sau domnu cela de dupe gard ce cuminte il asteapta cu poarta larg deschisa.

    Cata motorina din port s-a ars prin sobele din Constanta, sa fim noi sanatosi, parca ii vad cu papornitele cu sticle de 2 litri din poarta in poarta.

    • Cu sticla e din epoca de piatră, că puteai avea necazuri, cu rezervorul plin se făcea, că nici milițeanu nu putea să cîrîie…

  2. Stire din 2013, intre timp omul si-a terminat casa din dreapta cu banii din motorina, iar agricultorii locali au proliferat, bineficiind de motorina la pret avantajos.

  3. Păi tot americanii sunt de vină, pun pariu. Când au adus trupe la Deveselu, sigur au adus și obiceiul ăsta, ca nu pare deloc de-al locului. Au dreptate ăia care zic că occidentalismul ne strică.

  4. Actiunea se petrece in Cerchezu Mic jud Constanta in vara lui 2012 si nenea care goleste rezervorul face niste maruntis pentru covrigi … el transporta lapte. Faceti un calcul sumar : 2 tone de lapte vandut pe zi/ inlocuit cu 2 tone de apa in cisterna de 18 tone nu se prea vede diferenta: inmultit cu 30 zile/luna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *