7 Comments

  1. Încet ,încet ne întoarcem la miliția lui Ceașcă și rămânem iar la mâna unui, organ, de cele mai multe ori semianalfabet.

  2. da nu mai bine se da o lege ca din cand in cand cetatenii sa se prezinte singuri la bulau pentru a reflecta putin la prioritati si obiective in viata?

  3. Acum cativa ani intrebam pe fb meu ceva asemanator:
    Daca te opreste politia pe strada, tu pieton fiind si nu ai buletinul la tine, refuzi sa le zici orice despre identitatea ta dar in rest cooperezi. Te duc la sectie. Sa zicem ca traim intr-o societate in care acolo nu iti iei bataie pana spui tot. Sa zicem ca refuzi in continuare sa cooperezi pe partea de identitate, buletinul tot nu il ai. Amprentele nu le ai anterior introduse in baza de date. Nu exista niciun indiciu ca ai fi putut comite vreo infractiune. Ce se intampla? Pe atunci cand termenul era 24 ore o amica care făcuse facultatea de Drept mi a zis ceva de genul ca esti trecut in ceva registru ca un fel de John Doe si eliberat. Atat.

    Si eu ma intreb: daca tu chiar ai facut ceva inainte sa fii oprit de politie asta e tot? Ura si la revedere? Ca mi se pare demn de kafka oarecum.

  4. Ori nu inteleg eu cum trebuie ca-s somnoros, dar pana la maxim 12 ore e mai clar ca “de indata”… ca indata asta poate sa fie cand are chef pana la 23 ore si 59min.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *