8 Comments

 1. “ Am cautat pe Internet dar nu am gasit nimic despre pericolul de a bea atata apa”
  Cum sa spui ca nu știi sa cauți pe internet sau ca ești analfabet funcțional fără sa spui asta. Apa este toxica pentru organism in cantități mari – 7 litri cred ca e limita maxima pe zi, dacă ești mai micuț evident e mai jos. Dincolo, ți se diluează sângele pentru ca rinichii nu mai fac față și din cauza cantității mici de Ca, K și Mg din sânge ajungi rapid la infarct pentru ca muschii in general nu vor mai putea funcționa cum trebuie.
  D-aia sportivii nu beau apa chioara decât in cantități mici.

  • da, e diabet 100%, asa am descoperit si eu
   beam 8 litri pe zi. probabil il dor si labele picioarelor, dar pune pe seama oboselii

  • @Arhi

   Nu e diabet 100%. Sunt si exceptii, printre ele fiind si eu. In vara lui 2014 am fost diagnosticat cu o boala la colon. Dupa analize si tratamentul de o luna ca sa scap de o bacterie, am inceput sa beau mult mai multe lichide. Daca pana atunci beam zilnic 2-3l de apa, dupa am ajuns pe la 5-6l. Si din 2014 beau zilnic cate 5-6l de apa. Am 1,75 si 80kg.

   Imi fac analize anual, am intrebat toti medicii, si mi s-a zis ca-s ok. Nu ma dor picioarele, rinichii sunt ok, ma simt foarte bine, iar analizele au iesit bune.

   Nu mai zic ca in vara lui 2014 au fost doua saptamani in care beam zilnic cate 12l de apa. Si atunci aveam 60kg. Greu de crezut, dar e adevarul. Toata ziua eram la baie. Nici eu nu stiu ce s-a intamplat de consumam atata apa.

   • tu esti o exceptie. desigur, poate sa nu fie, dar e foarte probabil sa fie. tu te-ai antrenat sa bei multe, ala bea de la sine putere. incredibil cum reuseai sa bei atat. gizas, imi aduc aminte cu frica de momentele alea, ajungeam sa ma tin sa ma duc la baie, sa trec de recordul de 45 de minute…

 2. Cel mai important este in primul rand daca apa aia si IESE din sistem. Nu este neaparat diabet zaharat dar este ‘sansa’ mare sa fie (mai ales ca pare ca inainte bea doar sucuri dulci).
  Asta cu romanul care se trateaza pe interneți nu mai e o surpriza de mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *