21 Comments

 1. Ala micu n-a vazut inca documentar despre cum se bat girafele, cu muscaturi, copite, sa fie treaba buna. Pe langa analfabetism functional, astia îi pregatesc si pentru schizofrenie ?

 2. Off topic: e una in tren langa mine care citeste o carte: “Jumatatea mai buna – despre superioritatea genetica a femeilor”.
  Pai ce-ai facut, Senioare, de “Pompierul” n-ai avut timp, de asta, da. Nțț nțț nțț..

 3. Girafa + lupul si -pac- la sfarsit apare sacalul si lupul pas!. L-a imblanzit girafa? L-a halit lupul?

  Tudor pare prea mic sa explice ce i s-a povestit (sau prost) iar ma-sa e prea uda de gatul lung (probabil asociat cu altceva).
  In final ni se comunica o varza….

  Bietul Tudor o sa-si ia niste castane ca nu e in stare sa comunice nici violent nici nonviolent, dupa ce scapa de Montesori.

  pentru conformitate – siblondele(nu)gandesc.ro

 4. Prima oara am auzit povestea asta cu “doi lupi” in interiorul fiecaruia si depinde pe care il hranesti. E ceva mitologie indiana (nativ americana).

  Am citit despre ea pe 9gag acum vreo 5-6 ani. #SiteDeInformareSiCultura

  Recomand. Asa nu ne mai cad dintii pe jos cand auzim o metafora din asta obosita.

  • Probabil intrase pe trend, ca si eu tot cam de 4-5 ani o cunosc. A fost citita la “Istorioara serala”, grup de reabilitare precoce facut cu pacientii seara. Practic se citeste o povestioara sau o fabula care e apoi “analizata” : fiecare spune ce a inteles , filtrat prin patologia pe care o are. De la un moment dat, se repeta, ciclic.
   Lupii aia doi, cel alb si cel negru, au capatat astfel o gramada de semnificatii. De obicei, cind doctorita citeste intrebarea nepotului “Si care dintre ei invinge?”, ma uit la pacienti. Toti asteapta raspunsul bunicului, cu curiozitate. Unii au o iluminare, altii au oftat de usurare….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *