20 Comments

 1. Mai scuze de offtopic, dar ce naiba e cu House of the dragon ? Pe langa ca fizic actorii sunt urati si fara carisma, din 5 in 5 episoade tot apar time lapse-uri, se introduc alti actori wtf, astia cred ca difuzeaza din greseala partea de casting ! Cum te poti atasa de personaje si de poveste, chiar, ma chinui sa imi placa serialul dar dupa ce am vazut ultimul episod… Celalalt serial cu inelele, desi departe de a fi perfect, mi se pare cu mult peste productia hbo.

 2. Hai ma… Ce, ai uitat ca a jucat in “Lumini si umbre”???
  Asta era pretul pe care “trebuiau” sa-l plateasca.
  Ca unii o faceau voluntar si altii nu… E alta poveste.

 3. Cu manutele astea doua,invat poezii pentru erou;mai interesant e cum avea el talk show la protv de era toata lumea extaziata.
  Mie mi-ar placea sa vad note semnate de mugur mihaiescu,cum turna el la securitate cunoscutii si familia.

  • “…. cum turna el la securitate cunoscutii si familia.”
   Pffffuiiiii, stii ce greu i-a fost? Plangea si turna, turna si plangea….
   Crezi ca i-a fost asa de usor???

  • In 90 aveam 14 ani. Eram la Costinesti cand i-am auzit prima oara pe cei din VM. Entuziasm maxim pentru mine, ura din partea mamei, care era cu Iliescu. Wow, ce le zice, ce le face, ziceam eu. Acum, uitandu-ma in urma, imi dau seama cat de greu era sa ajungi sa faci asta fara sa ai ceva spate atunci, fara un istoric. Chiar credeam atunci, apoi au trecut anii, apoi a fost Lenuta si Garcea, apoi Covid… Acum.. comentariul asta mi-a deschis iar niste sinapse. Chiar eram copil la vremea aia, chiar il vedeam “revolutionar”….

 4. Povestea Bendeac la Mr Nedelcu in podcast că Dinică a spus cândva o chestie superbă:

  ” cu toții am mâncat căcat in comunism dar unii au cerut porție dublă!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *