16 Comments

 1. “I-aș da drumul imediat. Păi nu ați văzut că a fost provocat de cele două fetițe? Ați văzut cum erau îmbrăcate?” a mai declarat judecătoarea.

 2. Intrebarea e un pic gresit pusa. Daca stapanul unui caine turbat il lasa fara lesa si botnita intr-un loc de joaca printre copii dupa dezastru cine e vinovat? Cainele turbat sau stapanul. Sistemul judiciar din tara asta lasa de ani de zile caini turbati printre noi, printre copiii nostri. Degeaba tot omori cainele turbat daca stapanii sunt nepedepsiti. Ce cacat sa ii faci aluia…il tai, il feliezi, il dai la porci orice i-ai face nu mai conteaza. Vinovatii cel putin morali, cel putin, sunt altii. Alora le-as face tot ce i-as face astuia, and more pentru ca nu au scuza “turbarii”.

  • Well, sa stii ca in cazul pedofililor se face expertiza de discernamant…

   Si da, sunt foarte pe bune. ma scoate din sarite lipsa de eficienta si gandire pe termen lung. Sanje de pedofil pe pereti nu o sa protejeze viitoarele victime. Sanjele de politist, procuror, judecator care lasa pedofili sa zburde intins oleaca pe pereti e posibil sa ii faca sa isi scoata capetele din cur pe ailalti.

 3. In calitate de cetatean neimplicat direct mi-as dori sa fie inchis pe banii statului pentru tot restul vietii dar nu la puscarie si nu spanzurat in piata precum cere in mod socant pentru mine gloata prin comentarii la stiri din astea. Daca ar fi vreo una din fetite ruda mea probabil m-as gandi foarte serios sa “go full Drasius Kedys on him”.

 4. eu as fi mai circumspect. As fi retinut in a crede ca la 5 doua fetite au spune ca le-a tras-o unu. Si mai ales am mari retineri viz a vis de faptul ca la om – la 72 de ani i se mai scoala putza. Eu mai de graba cred ca ii o facatura a presei ….

  • @ florin : ntz, ntz, ntz, aici gresesti. Analizeaza textul omului (daca ar fi fost bou, ar fi stat pe pajiste, nu pe internet; din pacate e om , corvoada noastra e sa il intelegem si ajutam sa priceapa)
   Dincolo de exprimarea dezlinata, ce observam? Nu crede ” ca la doua fetite le-a tras-o unu”. Asta e ideea principala. Daca nu le-a deflorat, daca nu le-a facut o gaura in plus, daca n-a curs sinje, pentru Radu inseamna ca nu s-a intimplat nimic.
   Faptul ca un mos de 72 de ani atrage in casa doua fetite si le arata ce are el acolo, si le indeamna sa puna minuta si sa bage in gurita apoi e rindul lui sa atinga oleaca, ce mare lucru e? Daca nu e cu penetrare, Radu e mai circumspect, nu e chiar viol.
   Acuma, eu nu am inteles daca pe el chiar nu il duce mintea sau daca vrea sa ii descriem noi scenele pe care presa nu le poate publica…

   @ Radu : o portie de laxative si pentru tine.

 5. I-aș strânge mâna

  In menghina

  și după aia boașele

  și după aia și mădularu

  și după aia si capul

  nu știu de ce, dar am rămas marcat si de un video de la tine de aici cu un rus obligat să își bage o sticlă unde soarele nu strălucește niciodată

 6. Clisme cu acid.
  Acuma pe bune, bag de seama ca in Romania trebuie sa îți păzești copilul serios. 🙁 efectiv trebuie sa fii cu el in permanenta, când nu e in casa sau in școala/ grădinița. Fără playdates, sleepovers etc. Adică eu alta varianta nu vad, pedofili sunt peste tot. S-au dus vremurile când ne întorceam singuri si liniștiti de la școala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *