13 Comments

 1. 1. Da shie secretosi sunt ucrainenii si bielorusii.
  2. La ruski mir acasa astia 12.6% sunt aia care inca nu au apucat sa se intoarca cu prada de razboi din portelan acasa?
  3. Tarile nordice alea de se dau mari cu 0% cacaciosi in natura, a se scuti, cand iti degera buca stanga daca tre sa iesi la buda din fundul curtii nu mai vorbim de civilizatie vorbim de motivatie pentru supravietuire. They get no points.
  4. Niste tristi europenii astia cu budele lor fancy in casa, habar nu au cum e sa te trezesti noaptea, sa orbecai dupa sosoni, sa treci de curtea gainilor, sa te latre un pic Azorel si sa simti natura cum te inconjoara in sunet de greieri. Daca mai ai si Scanteia la indemana faci si un pic de reciclare, totul este natural. Eco friendly si sustenabil.

  • Da…La rusi e adevarat,e plina siberia de closete în casă,ăia au 100$ venit/ lună si voi ne aburiti cu sondajele voastre.Pâna la urma ce are wc-ul cu securizarea granițelor?

 2. Boss, baga una si cu numarul de masini de lux la mia de locuitori. Ai sa vezi ca chiar meritam in Schengen. De fapt, invitam noi Schengenul la noi, facem un gratar si punem pe tiktok.

 3. Procentul e înșelător… știu un sat întreg in Prahova în care majoritatea au băi în casă dar “uită” să anunțe și la primărie. Deci conform statisticilor, acolo se cacă toți in grădină. Si treaba merge asa in majoritatea satelor.

  (înțelegeți acum de ce tot ieșea primar un pedofil condamnat in respectivul sat?)

 4. Bine că cei din schengen se cacăin casă ,noi restul care au wc in curte macar suntem bio cu .deci respectam normele UE.sincer ar trebui să ne concentrăm mult mai mult pe agricultură, în câțiva ani hrana va deveni aur pentru toată omenirea,iar Romania are un potențial enorm in acest sector.Daca vom ști să profităm de acest avantaj (pământul) să-l cultivăm cu cap și până la ultimul cm.atunci noi vom fi cei care vom impune regulile ca cei din OPEC cu petrolul dar vom fi peste ei încă odată dacă vom ști cum să procedăm începând de azi nu de mâine.portul.Agigea să fie port liber și închiriat Chinei Japoniei Coreei de Sud Singapore iar traficul să se facă numai pe Canalul Dunăre marea neagră plătind taxe , șantierele navale să construiască barje,dragoare și remorchere moderne care să poată naviga pe canal in orice condiție.panain Hamburg,aici le-am luat pâinea celor din Rotterdam, lăsați politică de o parte și faceți comerț cu cap in avantajul țării și atât restul este vrăjeală

 5. da, dar avem cea mai mare viteza la internet pt facebook…..facepalm.

  am senzatia ca suntem cotropiti/asupriti de mesianici greenpeace care vad in romania doar gradina maicii domnului cu wc in fundu’ curtii, cu panouri solare pe o casa acoperita cu stuf si cu sobe alimentate cu coceni.

  cand ai wc-ul in fundu’ curtii nu te speli pe maini (de spalat la cur nici nu visam) si noi vrem ca 30% din populatia tarii sa inteleaga de ce trebuie sa se vaccineze, cand ei se pisa la coltul casei? pe bune?

  iar, parerea mea, este ca nu ei sunt de vina, ci statul nostru care nu face investitii in infrastructura (apa, canal, gaze naturale, curent electric)

 6. cel mai interesant e cum gospodarii care ocupa curti de 300-500 mp, aliniate in grupuri de zeci-sute, gasesc loc in acel perimetru si pentru fantana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *