Te-am batut, dar raman cu tine. Deputatul Viorel Focșa, dat afară din AUR după ce și-a bătut soția, s-a întors în grupul parlamentar al partidului

Știi momentul ăla când crezi că ai văzut totul, dar viața îți spune ‘Stai puțin, am ceva și mai bun pentru tine’? Ei bine, așa stă treaba cu povestea lui Dumitru Viorel Focșa, deputatul AUR care a decis că cel mai bun răspuns la ‘gelozia extremă’ a soției sale este să îi demonstreze ‘afecțiunea’ cu pumnul. Să nu credeți că Focșa a fost prea subtil – nu, domnul a fost atât de ‘afectuos’ încât a ajuns să fie exclus din partid. Dar, ca într-un serial prost, se întoarce triumfător, anunțând cu surle și trâmbițe că ‘Începând de astăzi voi fi membru în Forţa Identităţii Naţionale și voi fi parte din grupul AUR’​​.

AUR, pe de altă parte, care între timp a avut un moment de luciditate rar întâlnit, declarase că ‘respinge ferm orice formă de violență domestică și se disociază de orice personaj care practică, promovează sau tolerează acest gen de manifestare’​​. Dar, se pare că în politică, memoria e scurtă și principiile sunt flexibile ca o gumă de mestecat.

Într-o demonstrație de virtuți cavalerice, Focșa a refuzat să renunțe la mandatul de parlamentar, în ciuda cererilor partidului, și acum, într-o mișcare care ar putea fi interpretată ca o glumă proastă, AUR l-a primit înapoi cu brațele deschise. ‘Începând de astăzi voi fi membru în Forţa Identităţii Naţionale’, a declarat Focșa.

La urma urmei, doar nu i-a făcut altă gaură, nu? a declarat un cetățean român, aplaudând gestul plin de curaj al domnului Focsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *