Un medic a ieșit din sala de operație, în timpul intervenției chirurgicale, pentru că nu a primit o ceașcă de ceai

Într-un incident care pare desprins dintr-un sitcom, un medic din Nagpur, India, a luat o pauză neașteptată și ireverențioasă dintr-o operație chirurgicală. Motivul? Se pare că a fost o criză… de ceai! După ce a operat patru dintre cele opt paciente și a pregătit pe celelalte pentru intervenție, doctorul a cerut o ceașcă de ceai. Dar când dorința sa pentru ceaiul fierbinte nu a fost îndeplinită, a decis să părăsească sala de operație. Întrebarea care rămâne este: era oolong sau chai?

Șefa consiliului districtual din Nagpur, Soumya Sharma, nu a fost la fel de amuzată. Ea a declarat că doctorul “a părăsit operația din cauza faptului că nu a primit ceai” și a cerut ca acesta să fie acuzat penal. În timp ce incidentul sună ca o scenă dintr-un film de comedie, consecințele sunt serioase, cu un alt medic chemat să completeze intervențiile chirurgicale restante și o anchetă în desfășurare​​.

Deci, data viitoare când te gândești că ai avut o zi proastă la birou, amintește-ți de doctorul care a abandonat o operație pentru o ceașcă de ceai. Ce va fi în următorul episod? Un chirurg care operează cu un pahar de limonadă în mână? Stay tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *