Healthy new year!prevestitorul30 December 202115 Comments Previous Post Un film care m-a răscolit pe interior Next Post Justiția pe care o apărăm
Carnea arata bine, in schimb uleiul e “bleah”; de fapt cantitatea e prea mare. Desi, daca tie-ti place e ok, dar numai sanataos nu e.
@Arhi: Specialist sau nespecialist, dar uleiul e prea mult. Fa un poll, daca nu ma crezi. 🙂 In fine, sanatosi sa fim ca boala vine.
Uleiul este prea mult…pentru cineva care face economie. Zic si eu. Altfel nu e mult deloc daca vrei sa prajesti ceva.
Stai ca vin si eu … “bleah… friptura in casa la tigatie ? … eewww.. pai un gratar , carbuni, lemne , nimic ? “
Carnea arata bine, in schimb uleiul e “bleah”; de fapt cantitatea e prea mare. Desi, daca tie-ti place e ok, dar numai sanataos nu e.
plin de specialisti peste tot
eu cred invers
uleiul e yummy iar carnea e bleah
mai bine mergeai la restaurant 🙂
@Arhi: Specialist sau nespecialist, dar uleiul e prea mult. Fa un poll, daca nu ma crezi. 🙂 In fine, sanatosi sa fim ca boala vine.
Uleiul este prea mult…pentru cineva care face economie. Zic si eu. Altfel nu e mult deloc daca vrei sa prajesti ceva.
Tigaia e foarte misto, de unde este cumparata? Also, healthy new year to you too!
Selgros
Stai ca vin si eu … “bleah… friptura in casa la tigatie ? … eewww.. pai un gratar , carbuni, lemne , nimic ? “
cand aud cuvantul gratar mi se face greata
“Un desert as maaai guuuusstaaaaa”
Sanatate curata! Eu o mai pun si la cuptor, dupa ce a stat o noapte in baiț. Oricum e buna!
Piept de rata!
Yummy!
@Cetin pun si eu o intrebare: ce ti-a facut carnea de ai batut-o in halul ala?
cuptor, grill combinat cu aburi! Healthy new year!