11 comentarii

  1. in general sunt linistit si accept rubricile astea cu pregatitul mancarii pe la televizor insa pe nenea asta nu reusesc nicicum sa-l suport. de cele mai multe ori ajung sa schimb canalul din cauza lui.
    E ceva la el la vocea lui la felul lui de a prezenta care ma indeparteaza.

  2. Într-o zi a făcut ochiuri cu crenvurşti. Ouăle le-a lipit de tigaie şi a trebuit să le râcâie cu spatula urât de tot. Mă uit special la rubrica lui să văd ce tâmpenii mai face.

  3. Credeam ca sunt singurul care schimba canalul cand apare nenea asta. M-as uita daca ar redenumi rmisiunea din culinara in divertisment involuntar.

  4. Vai de plm, nu mă uit la emisiune, dar presupunând că folosește parizer „dăla” bun, cum avem noi în Brașov, și-a bătut joc de el. A pus salată, roșii și ketch-up. Bleah.

    Să afle de la mine, parizerul adevărat, se mănâncă doar pe pâine cu cartofi, unsă cu unt sau, prăjit în tigaie, lângă două ouă ochi, cu pâine prăjită. Și se ia bucata de parizer și se înmoaie în gălbenușul moale și se mănâncă.

  5. buey, asta-i vechi in meserie, face ce face, da’ astia de la Digi il saboteaza, pe bune!
    cum naiba sa dai reteta asta cu parizer fix inainte de revelion? am ascultat ce zicea el acolo, ca era tv-ul deschis in bucatarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *