Știrea zilei! AUR-ul lui George Simion devine un magnet pentru celebrități politice și afaceriști de top

Știrea zilei! AUR-ul lui George Simion devine un magnet pentru celebrități politice și afaceriști de top. Ei bine, printre ultimii ‘recrutați’ în partid se numără Lidia Vadim, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, căreia i se alătură Ilan Laufer, fost ministru al antreprenoriatului, și Muhammad Murad, un nume greu în imobiliare. Așa începe colecția de vedete a AUR-ului, completată cu deputații Florică Ică Calotă, Daniel Florea și Dumitru-Viorel Focșa, plus senatorii Ovidiu-Iosif Florean, Călin Gheorghe Mătieș și Vasilică Potecă​​​​​​​​.

Imaginează-ți conferința de presă a AUR-ului, cu George Simion în frunte, anunțând triumfător că ‘din ce în ce mai mulți oameni valoroși’ se alătură partidului. Probabil va trebui să organizeze astfel de evenimente săptămânal, dat fiind ritmul în care atrage personalități din diverse domenii. Și, pentru că nu e de ajuns, se pare că AUR-ul așteaptă cu brațele deschise orice partid politic care împărtășește ‘valorile lor’, așa cum a spus Simion cu un zâmbet larg pe față​​​​.

Așadar, se anunță vremuri interesante pentru AUR. S-ar putea chiar să înceapă să facă colecție de figurine celebre, așa cum alții colecționează timbre sau autografe. Cine știe, poate în curând vor avea nevoie de un album special pentru toate aceste adiții!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *